چگونه می توان بدهی قبض موبایل را قسط بندی کرد؟

تاریخ ارسال : 1402/09/20

سیم کارت همراه اول

همانطور که همه می دانیم اولین سیم کارت دائمی که در بازار سیم کارت عرضه شد متعلق به اپراتور همراه اول است که در چندین سال پیش با پیش شماره 912 در بازار عرضه شد و امروزه با قیمت های بالایی برخوردار است و معاملات زیادی می شود در ادامه مطلب باید بگوییم که در گذشته سیم کارت های دائمی 912 قیمت چندانی نداشت و بعضی از مشترکین بعد از استفاده زیاد نتوانستند به هر دلیلی قبض هایش را پرداخت کنند و سیم کارت را استفاده نمی کردند و پس از مدتی سیم کارت میسوخت ولی اپراتور همراه اول بعد از اینکه شاهد این برخورد شد پس از مدت ها سرویسی طراحی و عرضه کرد که مشترکین به صورت اقساط قبض های سیم کارت را پرداخت کنند با ارائه این سرویس دیگر سیم کارت ها به دلیل پرداخت نکردن قبض سیم کارت دارای سلب امتیاز نمی شود حتی برای مشترکین کار آسان تر میشود.افزایش هزینه های ارتباطی آن هم در شرایطی که استفاده از تلفن های همراه برای انجام کارهای مختلف شخصی و اداری به جزء جدایی ناپذیر زندگی های مدرن تبدیل شده است؛ بسیاری از کاربران را با چالش بزرگی روبرو می سازد. به همین خاطر طرح تقسیط بدهی قبض موبایل به عنوان یک راهکار از سوی اپراتورها در نظر گرفته شد و در دسترس مشترکین متقاضی قرار گرفت.

با توجه به این که در حال حاضر اپراتور همراه اول از بیشترین تعداد مشترک سیم کارت دائمی در کشور برخوردار است؛ در این مطلب به طور خاص جزئیات این طرح را در این اپراتور بررسی می کنیم:

 

طرح تقسیط بدهی همراه اول چیست؟

اپراتور همراه اول برای زمان هایی که بدهی مشترکین سیم کارت دائمی به حدی می رسد که کاربر توانایی پرداخت یکباره قبض خود را ندارد؛ طرح تقسیط بدهی را پیشنهاد می دهد تا هم مبلغ قبض به صورت اقساطی پرداخت شود و هم اپراتور بدهی خود را دریافت کند.

این طرح که در راستای رفاه حال مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول تدارک دیده شده، از یک جهت کمک می کند تا مشترک سیم کارت دائمی همراه اول، فشاری برای پرداخت یک قبض سنگین تحمل نکند و از سوی دیگر سیم کارت به دلیل بدهی قطع نشده و در چرخه ارتباط باقی بماند.

 

شرایط تقسیط بدهی قبض پایان دوره سیم کارت دائمی همراه اول

اساسا اپراتور همراه اول این طرح را ایجاد کرده تا مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول که مبلغ نسبتا کلان یا خارج از توانشان را بدهکار هستند؛ بتوانند با تقسیط بدهی هم چنان از سیم کارت خود استفاده نموده و دچار دردسرهای قطع یک طرفه یا دوطرفه سیم کارت نشوند.

ولی با این وجود هر مشترکی نمی تواند از این طرح استفاده کند و مشترکین تنها در صورت داشتن شرایط ذیل امکان استفاده از طرح اقساطی بدهی را خواهند داشت:

بر اساس اعلام اپراتور همراه اول کلیه مشترکین سیم کارت دائمی این اپراتور که در وضعیت نرمال یا قطع قرار دارند و مبلغ بدهی آنها حداقل 500،000 ریال ( 50 هزار تومان ) می باشد؛ می توانند از این طرح برای تقسیط بدهی خود استفاده نمایند. بنابراین در زمان تقسیط بدهی سیم کارت، الزامی به وصل بودن سیم کارت نیست و افرادی که سیم کارتشان به دلیل بدهی قطع شده نیز می توانند بدهی سیم کارتشان را به صورت اقساطی به همراه اول پرداخت کنند.

علاوه بر این میزان بدهی طی سال های مختلف تغییر کرده است، به طوری که در سال های گذشته حداقل بدهی 10 هزار تومان بود؛ ولی در حال حاضر حداقل مبلغ برای تقسیط صورت حساب 50 هزار تومان می باشد. ( در صورت هر نوع تغییر در مبلغ تقسیط، مبلغ جدید از سوی اپراتور همراه اول اعلام می گردد.)

 

در صورتی که سیم کارت سلب امتیاز شده باشد؛ چه باید کرد؟

اگر به عنوان مشترک سیم کارت دائمی همراه اول، سیم کارتتان به دلیل بدهی سلب امتیاز شده است؛ باید مالک سیم کارت به همراه کارت ملی در یکی از مراکز مخابراتی تلفن ثابت در تهران و یا ادارات امور مشترکین در سایر استان ها حاضر شده و با استفاده از این طرح نسبت به تقسیط بدهی سیم کارت سلب امتیاز شده خود اقدام نماید.

 

محدودیت های سیم کارت تقسیط شده:

 در صورتی که مشترک سیم کارت دائمی همراه اول از طرح تقسیط سیم کارت استفاده نماید؛ در مدت تقسیط، محدودیت های ذیل برای خط مورد نظر اعمال می شود که توصیه می شود؛ قبل از انجام این کار به این موارد توجه کافی داشته باشید:

·        قطع سرویس رومینگ بین الملل

·        محدودیت سقف مکالمات تا 80% مبلغ پانصد هزار ريال

·        اعمال قطع صوری تقسیط روی خط جهت جلوگیری از نقل و انتقال تا پایان اقساط

بدیهی است بعد از پرداخت آخرین قسط، محدودیت های فوق برداشته شده و سیم کارت به حالت نرمال بر می گردد.

قوانین و نکات مهم:

·        بعد از تقسیط بدهی، مشترک باید حداکثر تا 3 روز اولین قسط خود را پرداخت نماید.

·        در صورت عدم پرداخت حتی یکبار از موعد سررسید اقساط تعیین شده، تقسیط باطل و مانده بدهی مجددا به صورت حساب مشترک برمی گردد.

·        مشترکینی که در وضعیت تسویه حساب اقساط یا تقسیط مجدد می باشند؛ باید با مراجعه به مراکز تلفن ثابت در تهران و یا ادارات مشترکین در مراکز استان ها نسبت به اخذ قبض میان دوره به روز و پرداخت آن جهت وصل تلفن خود نسبت به تقسیط مجدد خط اقدام نمایند.

·        امکان پرداخت قبض میان دوره و به روز از طریق پرتال همراه اول و سامانه همراه من نیز وجود دارد که مشترکین در حالت تسویه حساب اقساط می توانند از آن استفاده کنند.

·        سررسید اقساط به صورت ماهانه توسط سیستم تعیین می شود که مشترکین می توانند پس از اخذ شناسه قبض از طریق مراجعه به سامانه همراه من نسبت به پرداخت آن با استفاده از کلیه روش های حضوری و غیر حضوری پرداخت مانند تلفن بانک، ATM و ....  اقدام نمایند.

·        در صورت عدم پرداخت قسط، درخواست تقسیط بدهی لغو شده و امکان تقسیط مجدد برای مشترکینی که 2 بار تقسیط را لغو نموده اند، تا یک سال وجود نخواهد داشت.

 

نحوه تقسیط بدهی قبض پایان دوره مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول

مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول می توانند با استفاده از روش های ذیل نسبت به تقسیط بدهی سیم کارت خود اقدام نمایند:

·        مراجعه به سامانه همراه من / بخش صورت حساب من / تقسیط بدهی

·        مراجعه حضوری به مراکز تلفن ثابت در تهران و یا ادارات امور مشترکین در مراکز استان ها

شایان ذکر است کلیه مواردی که در مراکز تلفن ثابت تقسیط شده باشد؛ قابلیت پرداخت در پرتال همراه اول را داشته و کلیه موارد تقسیط شده در پرتال همراه اول و سامانه همراه من نیز قابلیت چاپ قبض در مراکز تلفن ثابت در تهران و یا ادارات امور مشترکین در استان ها را دارا می باشد.

از آنجا که یکی از مهم ترین دلایل افراد برای استفاده از سیم کارت دائمی، در دسترس بودن همیشگی خدمات و سرویس ها می باشد؛ قطعی خط یا سلب امتیاز، معمولا کاربران را دچار مشکلاتی می کند که در برخی شرایط امکان مدیریت آنها وجود ندارد. بدیهی است طرح تقسیط بدهی قبض پایان دوره شرایطی را فراهم می سازد که مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول با خیالی راحت تر از خدمات و سرویس های این اپراتور استفاده کرده و دغدغه قطعی یا سلب امتیاز سیم کارت را نداشته باشند.

 

سرویس ارسال اعتبار رایتل

تاریخ ارسال : 1402/09/20

سیم کارت رایتل

همانطور که میدانید رایتل جزو اپراتور های خوب کشور است و به عنوان سومین اپراتور رایج کشور هرروزه در تلاش است برای خدمات بیشتر و طراحی سیم کارت های خاص و متفاوت با آنتن دهی بالا.اپراتور رایتل به تازگی طرحی را در بازار عرضه کرده البته ناگفته نماند که این طرح یک نوع خدمات محسوب میشود.پس بهتر است بگوییم خدماتی طراحی کرده و در بین مشترکینش عرضه کرده که بسیار کاربردی بوده و خواهد بود این طرح که سرویس ارسال اعتبار نام دارد بسیاری از مشترکین را شگفت زده کرد به طور کلی این سرویس طراحی شده برای انتقال شارژ به دوستانتان که از سیم کارت رایتل استفاده می کنند شما میتواند با روش های گوناگون که در ادامه مطلب به شما میگوییم از اعتبار شارژ سیم کارت خود به سیم کارت رایتل دوستانتان شارژ انتقال دهید.که شروع مبلغ شارژ از هزار تومان تا صد هزار تومان است.سرویس ارسال اعتبار از آن دست سرویس های مفید و کاربردی اپراتورها ست که در شرایط اضطراری و اورژانسی به داد کاربر می رسد. مطابق این سرویس، در زمانی که مشترک سیم کارت اعتباری امکان خرید شارژ ندارد و یا به علت عدم دسترسی به اینترنت نمی تواند سیم کارت خود را شارژ نماید؛ می تواند از یک مشترک دیگر درخواست کند تا سیم کارتش را شارژ کند.. ولی از آنجا که نحوه فعال سازی و استفاده از این سرویس در هر اپراتور متفاوت می باشد؛ در این مطلب شرایط انتقال اعتبار را در اپراتور رایتل بررسی می کنیم:

 

سرویس انتقال شارژ به سیم کارت اعتباری رایتل

بر اساس اعلام اپراتور رایتل این سرویس مختص مشترکین سیم کارت اعتباری و دیتای این اپراتور بوده و آنها می توانند در صورت تمایل به یکدیگر شارژ ریالی ارسال کنند. این سرویس که قطعا در موارد اضطراری می تواند بسیار مفید و کاربردی باشد؛ تنها برای مشترکین سیم کارت اعتباری و دیتای رایتل فعال بوده و مشترکین سیم کارت دائمی رایتل در حال حاضر نمی توانند از آن استفاده نمایند.

 

نحوه فعال سازی سرویس ارسال اعتبار رایتل

با توجه به این که مشترکین سیم کارت اعتباری و دیتای رایتل باید برای استفاده از سرویس ارسال اعتبار، ابتدا آن را فعال کنند؛ سپس نسبت به تعیین رمز انتقال اعتبار اقدام نمایند؛ در ادامه مراحل فعال سازی سرویس ارسال اعتبار و نحوه تعیین رمز را بیان می کنیم:

·        برای فعال سازی سرویس تنها کافی است مشترک سیم کارت اعتباری و دیتای رایتل کد دستوری # 133 * ( ستاره 133 مربع ) را شماره گیری نماید.

·        برای تعیین رمز نیز لازم است؛ مشترک مجددا کد دستوری# 133 * ( ستاره 133 مربع ) را شماره گیری نماید. این بار بعد از شماره گیری از مشترک خواسته می شود تا رمز خود را تعیین کند.

برای انتخاب رمز لازم است مشترک سیم کارت دائمی و دیتای رایتل موارد ذیل را رعایت نماید:

·        رمز انتخابی بایستی چهار رقمی باشد.

·        امکان انتخاب ارقام کاملا تکراری مثل 1111 وجود ندارد.

·        امکان انتخاب ارقام متوالی مثل 1234 وجود ندارد.

با توجه به این که وارد نمودن این رمز برای نهایی کردن ارسال اعتبار ضروری می باشد؛ توصیه می شود در حفظ و نگهداری رمز خود کوشا باشید و آن را در اختیار افراد ناشناس یا کودکان قرار ندهید.

 

نحوه انتقال اعتبار در سرویس ارسال اعتبار رایتل

پس از فعال سازی این سرویس و دریافت رمز، مشترکین سیم کارت اعتباری رایتل و دیتای رایتل هر زمان که تمایل داشته باشند؛ می توانند از سرویس ارسال اعتبار برای شارژ ریالی سیم کارت اعتباری و دیتای دوستان و آشنایان خود استفاده نمایند.

برای استفاده از سرویس ارسال اعتبار، مشترک باید ابتدا کد دستوری  # 133 * ( ستاره 133 مربع ) را شماره گیری نماید، سپس شماره موبایلی که تصمیم دارد تا به آن شارژ بفرستد را وارد کند؛ در مرحله بعد باید رمز چهار رقمی تعیین شده وارد نمابد و در نهایت با مشخص کردن مبلغ شارژ، مراحل انتقال اعتبار را پایان دهد.

نکات و قوانین مهم:

·        بر اساس اعلام اپراتور رایتل اعتبار قابل انتقال در هر تراکنش بین هزار تا 10 هزار تومان می باشد.

·        هر مشترک سیم کارت اعتباری و دیتای رایتل در هر روز حداکثر می تواند 100 هزار تومان شارژ برای دیگران بفرستد.

·        هزینه انتقال اعتبار در هر تراکنش 500 ریال معادل 50 تومان می باشد که این مبلغ بعد از انجام موفقیت آمیز تراکنش، از اعتبار ریالی مشترک انتقال دهنده کسر می گردد.

·        مشترکین سیم کارت اعتباری و دیتای رایتل تنها در صورتی می توانند از این سرویس استفاده نمایند که بعد از انتقال اعتبار ( با احتساب هزینه انتقال اعتبار) حداقل 500 تومان اعتبار باقی مانده داشته باشند. ( این مبلغ از آن جهت در نظر گرفته شده که مشترک بعد از استفاده از این سرویس قادر به برقراری تماس باشد

از آنجا که مشخصات و ویژگی های خدمات و سرویس های منحصر بفرد و جذاب رایتل در سایت این اپراتور موجود می باشد؛ علاقمندان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به وب سایت رایتل به آدرس rightel.ir نسبت به کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمایند. ضمن این که شماره تماس 200 برای خطوط رایتلی و شماره 09202000000 از سایر خطوط به عنوان پل ارتباطی با کارشناسان این اپراتور، آماده پاسخگویی به کلیه سوالات و مسائل کاربران می باشد.

 



 

سیم کارت 0912 قسطی بخرم یا نقدی؟

تاریخ ارسال : 1402/09/14

سیم کارت همراه اول 912 قسطی

اپراتور همراه اول با سه دهه فعالیت کاری و به عنوان اولین اپراتور رایج در کشور از سال 1372 شروع به کار کرد و در این سال ها با تلاش هر روزه سیم کارت هایی با پیش شماره های مختلفی در بازار عرضه کرد یکی از سیم کارت هایی که عرضه کرد و بین مردم بسیار محبوب شد و امروزه در بازار سیم کارت معاملات زیادی می شود و گران ترین قیمت ها را دارد پیش سیم کارتی با پیش شماره 0912 است.به علت هایی مانند اولین سیم کارت دائمی و با اعتبار بالایی که دارد این نوع سیم کارت با قیمت های بالایی برخوردار شد.امروزه دوستانی که وارد کسب و کار یا خرید و فروش هر کاری شده اند برای اعتبار بالای کارشان نیاز به سیم کارت های 912 با شماره های رند دارند.ولی از آنجایی که سیم کارت های 912 با قیمت های بالایی برخوردارند مخصوصا شماره های خواص و رند این نوع سیم کارت بسیاری از دوستان نیاز به خط های معتبر 912 دارند ولی به هر دلیلی مخصوصا شرایط مالی توان پرداخت پول برای خرید سیم کارت را دارند ولی پیشخوان ها و فروشندگان سیم کارت شرایط اقساط برای خرید سیم کارت 912 را ایجاد کرده اند.سیم کارت دائمی 0912 با همه مزایای فراوانی که دارد، از قیمت بسیار بالایی نیز برخوردار است که خریداران این سیم کارت را با چالش بزرگی روبرو کرده است. به همین خاطر خیلی از فروشگاه ها و مراکزی که به امر خرید و فروش سیم کارت دائمی 0912  همراه اول مشغولند؛ برای تسهیل این روند امکان خرید قسطی سیم کارت دائمی 0912 را نیز ایجاد نمودند.

در چنین شرایطی مهم ترین دغدغه خریداران سیم کارت دائمی 0912 این است که این سیم کارت را به صورت نقدی بخرند و یا خرید به صورت شرایطی و اقساط سیم کارت دائمی 0912، مناسب تر و بهتر است؟

برای رسیدن به یک پاسخ مناسب، در این مطلب ابتدا شرایط و جوانب هر دو نوع خرید را بررسی می کنیم تا با مقایسه اصولی بین این دو نوع خرید، در نهایت بتوانیم بهترین شیوه خرید سیم کارت دائمی 0912 را پیشنهاد کنیم:

 

روش های خرید سیم کارت دائمی 0912

با توجه به این که تقریبا سی سال از عرضه نخستین سیم کارت دائمی 0912 همراه اول می گذرد، معمولا سیم کارت صفر یا کار نکرده این پیش شماره در بازار پیدا نمی شود و تقریبا همه کدهای این پیش شماره، کارکرده یا کم کار کارکرد هستند.

علاوه بر این چون همه کدهای این پیش شماره عرضه شدند، امکان خرید مستقیم از طریق سایت اپراتور همراه اول وجود ندارد و متقاضیان برای خرید باید به مراکز خرید و فروش و یا نمایندگی های معتبر این اپراتور که اقدام به عرضه و خرید و فروش این سیم کارت می کنند، مراجعه نمایند که در حال حاضر در این مراکز سیم کارت دائمی 0912 به دو صورت نقدی و یا قسطی خرید و فروش می شوند.

 

خرید نقدی سیم کارت دائمی 0912

در این روش، متقاضی بعد از انتخاب شماره و آگاهی از قیمت سیم کارت، باید قبل از تنظیم سند، مبلغ آن را به صورت یکجا به فروشنده پرداخت نماید.

 

خرید قسطی سیم کارت دائمی 0912

در این روش مشترک بعد از انتخاب شماره، معمولا 30 درصد از کل قیمت سیم کارت را به خریدار پرداخت می نماید و مابقی قیمت سیم کارت در اقساطی که به صورت توافقی بین خریدار و فروشنده مشخص می گردد؛ پرداخت می شود. در طول این بازه زمانی سیم کارت در اختیار خریدار بوده و می تواند از آن تا پایان اقساط استفاده نماید. ولی تنظیم سند قطعی سیم کارت منوط به پرداخت به موقع اقساط و تسویه حساب کامل می باشد.

 

مزایای خرید نقدی سیم کارت دائمی 0912

سیم کارت دائمی 0912 همراه اول به عنوان گرانترین و با ارزش ترین سیم کارت موجود در کشور، معمولا قیمت بالایی دارد؛ خصوصا کدهای یک تا سه، همیشه پرطرفدارتر و گران تر نیز هستند. البته خرید این سیم کارت ها به صورت نقدی اقتصادی تر نیز خواهد بود که معمولا برای خریدار به صرفه تر می باشد. علاوه بر این در صورت پرداخت یکجای مبلغ سیم کارت دائمی 0912، در همان روز می توانید همه مراحل تنظیم سند را انجام داده و سیم کارت را به نام خود سند بزنید.

 

مزایای خرید قسطی سیم کارت دائمی 0912

با توجه به قیمت نسبتا گران سیم کارت دائمی 0912 همراه اول، خرید قسطی این سیم کارت یک روش هوشمندانه و به صرفه می باشد، زیرا در شرایط اقساطی، حق انتخاب افراد بالا می رود و شخص می تواند تنها با پرداخت یک سوم مبلغ سیم کارت، آن را در اختیار داشته باشد و از سیم کارت استفاده نماید. البته تنها در صورت خوش حسابی و پرداخت به موقع اقساط، بعد از پایان اقساط که معمولا بین 4 تا 12 ماه می باشد؛ می توانید سیم کارت را به نام خود بزنید.

 

معایب خرید نقدی سیم کارت دائمی 0912

از آنجا که در بازار ایران، خرید نقدی هر کالایی از قیمت به صرفه تر و اقتصادی تری برخوردار است، خرید سیم کارت دائمی 0912 به صورت نقدی یک روش آسان و بی دردسر می باشد؛ البته در صورتی که کل مبلغ سیم کارت را داشته باشید و بتوانید همه آن را یکجا بپردازد.

به طور کلی در این روش تنها پرداخت نقدی کل مبلغ سیم کارت، می تواند برای خریدار کمی دردسر ساز باشد، وگرنه این معامله قطعا راحت تر و پرسودتر خواهد بود.

 

معایب خرید قسطی سیم کارت دائمی 0912

خرید سیم کارت دائمی 0912 همراه اول به صورت اقساط که معمولا با پیش پرداخت 30 درصد کل مبلغ صورت می گیرد؛ از معایب زیر برخوردار است:

·        سیم کارت دائمی 0912 خریداری شده تا زمان پایان اقساط به نام خریدار ثبت نمی شود.

·        سود ماهیانه اقساط معمولا بیش از 4 درصد محاسبه می گردد.

·        قیمت تمام شده سیم کارت دائمی 0912؛ در پایان اقساط بسیار بیشتر از قیمت نقدی و واقعی سیم کارت خواهد شد.

 

خرید نقدی یا خرید اقساطی سیم کارت دائمی 0912؟

حال که تمام جوانب و شرایط هر دو خرید بررسی شد؛ انتخاب این که کدام روش خرید به صرفه تر و منطقی تر می باشد؛ آسان تر است.

قطعا اگر در هنگام خرید سیم کارت دائمی 0912، بتوانیم همه مبلغ سیم کارت را به صورت یکجا بپردازیم؛ استفاده از شرایط خرید نقدی سیم کارت که به صرفه تر و اقتصادی تر میباشد؛ بهتر است.

ولی اگر صاحب کسب و کار هستید و قصد گسترش آن را دارید و یا به تازگی کاری را شروع کردید و نمی توانید در این شرایط، مبلغ یک سیم کارت دائمی 0912 همراه اول را به صورت یکجا بپردازید، بهتر است از شرایط خرید اقساطی سیم کارت دائمی 0912 استفاده کنید و از همان اول، شماره ای که کاملا مطابق با نیاز شما بوده و در امر تبلیغات و برند سازی به شما کمک می کند را به صورت قسطی خریداری کنید.

ضمن این که بررسی ها نشان می دهد، سیم کارت دائمی 0912 در طول سه دهه حضور خود، همواره قیمت صعودی داشته و خرید قسطی آن حتی با پرداخت سود ماهیانه در نهایت به نفع خریدار می باشد. البته به شرطی که سیم کارت خود را از یک مرکز معتبر و با تجربه مانند رندباز خریداری کرده باشید.

زیرا در این بازار نیز مانند هر بازار سرمایه ای دیگر حضور دلالان باعث افزایش بی رویه قیمت سیم کارت می شود و وب سایت هایی مانند رندباز تلاش نمودند تا با طراحی یک وب سایت با کاربری آسان، ارتباط مستقیم بین خریدار و فروشنده را ایجاد کرده و سیم کارت را به قیمت مناسب در اختیار خریدار واقعی قرار دهند. ضمن این که در این وب سایت امکان خرید قسطی سیم کارت نیز وجود داشته که علاقمندان می توانند به راحتی با چند کلیک شماره مورد نظر خود را انتخاب نموده و با آگاهی از شرایط اقساط، به صورت مستقیم با فروشنده وارد مذاکره شده و خرید خود را نهایی کنند.

 

اصلی ترین دلایل سوختن سیم کارت ها

تاریخ ارسال : 1402/09/13

سوزاندن سیم کارت

امروزه سوالی برای دوستان پیش آمده که چرا باید سیم کارت را بسوزانیم و ما اینجا هستیم که در ادامه این مطلب جواب سوال شما را بدهیم.خب این موضوع دلایل بسیاری دارد که چند نمونه از این دلایل را در ادامه این مطلب توضیح خواهیم داد.اولین مورده وارد کردن پین سیم کارت است بسیاری از دوستان برای امنیت سیم کارتشان رمز عبور برای سیم کارت میگذارند که اگر سیم کارت دزدیده شد و یا گم شد شخص دیگری نتواند از سیم کارت استفاده کند ولی خب برخی از دوستان پین سیم کارت خود را فراموش میکنند و مجبور میشوند سیم کارت را بسوزانند و سیم کارتی جدید با همان شماره تحویل بگیرند دومین مورد را میتوان به خارج یا وارد کردن سیم کارت در صورتی که گوشی روشن است اشاره کرد و سومین گزینه میتوان به نزدیک کردن گوشی موبایل به صورت طولانی به شوفاژ بخاری و یا هر وسیله گرمایشی دیگر اشاره کرد.به طور کلی این قطعات الکترونیکی مانند هر وسیله دیگری تاریخ مصرف دارند و جدا از عوامل مختلفی مانند حرارت، امواج، ضربه، تغییر ولتاژ و اشتباه قرار دادن سیم کارت و ... که می تواند عمر مفید آن را کاهش دهد، به طور متوسط بعد از پنج سال از رده خارج می شوند.

البته سیم کارت سوخته نشانه هایی دارد که توجه به آنها کمک می کند تا در زمان بروز این مشکل به راحتی نسبت به رفع آنها اقدام نمایید.

 

نحوه تشخیص سیم کارت سوخته

از آنجا که سیم کارت های سوخته نشانه هایی دارند که باید حتما به آنها توجه کرد؛ در اینجا به چند نمونه اشاره می کنیم:

1.      خط مورد نظر آنتن نمی دهد.

2.      در حالی که گوشی هوشمند روشن است، اگر با خط مورد نظر تماس بگیرید، پیغام خاموش بودن تلفن همراه به گوش می رسد.

3.      بر روی گوشی هوشمند، پیغامی حاکی از وجود نداشتن سیم کارت مشاهده می شود که معمولا در گوشی های مختلف، این پیغام به شکل های متفاوت می باشد.

بنابراین در صورت معیوب شدن سیم کارت یا عدم امکان استفاده از آن و مشاهده پیغام " Insert Sim Card  یا  Card rejected " بهتر است؛ ابتدا سیم کارت را تست نمایید، زیرا در برخی مواقع مشکل می تواند کاملا فنی بوده و گوشی هوشمند شما نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد. بنابراین بعد از اطمینان از سالم بودن سخت افزار گوشی، تلفن همراه خود را خاموش کرده و سیم کارت را در بیاورید و آن را در یک گوشی هوشمند دیگر امتحان نمایید؛ اگر دوباره همان پیغام را دریافت نمودید، از سوختن سیم کارت خود مطمئن باشید. سپس با در دست داشتن مدارک شناسایی معتبر به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی اپراتور خود مراجعه نموده و درخواست تعویض سیم کارت را ثبت نمایید و سیم کارت جدید را دریافت نمایید.

 

شرایط و مدارک مورد نیاز جهت تعویض سیم کارت:

فرقی نمی کند سیم کارت سوخته متعلق به کدام اپراتور باشد؛ در هر صورت بعد از سوختن سیم کارت باید با در دست داشتن مدارک ذیل به نمایندگی ها و یا دفاتر خدمات اپراتور مربوطه مراجعه کنید و نسبت به تعویض سیم کارت خود اقدام نمایید:

·        حضور مالک تلفن همراه یا وکیل قانونی وی

·        ارائه اصل و تصویر کارت ملی

·        تکمیل و امضای فرم درخواست تعویض سیم کارت

·        ارائه اصل وکالت نامه و تصویر آن در صورت حضور وکیل قانونی

·        ارائه اصل قبض پرداختی دوره آخر برای مشترکین دائمی

 

هزینه تعویض سیم کارت

با توجه به این که در زمان تعویض سیم کارت، فقط پوکه فیزیکی سیم کارت عوض می شود، شماره موبایل مشترک تغییر نمی کند؛ بنابراین  هزینه ای که برای این کار در نظر گرفته می شود؛ تنها مربوط به تعویض سیم کارت می باشد که این هزینه در هر اپراتور بسته به نوع سیم کارت ( دائمی و اعتباری ) متفاوت می باشد. البته در زمان تعویض سیم کارت مشترک نباید مبلغی به متصدی پرداخت نماید و این هزینه از شارژ یا اعتبار مشترک کسر می گردد.

 

چه عواملی باعث سوختن سیم کارت می شود؟

سیم کارت ها به عنوان یک ابزار کوچک، قابلیت های بزرگ و پیچیده ای دارند که آنها را خاص و منحصر بفرد می سازد، به طوری که گوشی های هوشمند چند صد دلاری بدون این وسیله کوچک، تقریبا غیر قابل استفاده می شوند؛ به همین خاطر دقت در حفظ و نگهداری آن بسیار مهم است.

 در اینجا به چند نمونه از دلایل سوختن سیم کارت ها که می تواند به خاطر بی دقتی به وجود آید، اشاره می کنیم:

·        وارد کردن پین کد ( PIN ) به اشتباه بیش از دفعات از پیش مشخص شده ( بیش از سه بار )

·        وارد یا خارج کردن سیم کارت هنگامی روشن بودن تلفن همراه

·        لمس یا آغشته کردن صفحه طلایی سیم کارت به ذرات گرد و غبار و یا چربی

·        قرار دادن گوشی در فاصله نیم متری شوفاژ برای بازه طولانی ( مثلا شب تا صبح )

·        نمناکی یا تماس با رطوبت

·        قرار دادن سیم کارت در محیط های مغناطیسی مانند تلویزیون و رایانه

·        صدمه فیزیکی

·        گوشی های غیر استاندارد

 

آیا با سوختن سیم کارت، شماره های ذخیره شده از بین می رود؟

سیم کارت ها معمولا اولین و مهم ترین بخش ذخیره سازی فهرست مخاطبان می باشند. زیرا همیشه امکان انتقال لیست مخاطبان با تغییر دستگاه برای افراد مهیا بوده و عملا کاربران، مخاطبان خود را از قبل به صورت ذخیره در تلفن جدید خواهند داشت. البته با توجه به محدود بودن فضای ذخیره سازی سیم کارت ها، وارد کردن نام های طولانی و کامل بعضی از مخاطبان در این بخش وجود ندارد که همین نکته کوچک یکی از مهمترین معایب این فضای ذخیره سازی است؛ ضمن این که در صورت سوختن سیم کارت، اطلاعات ذخیره شده در حافظه سیم کارت نیز حذف خواهد شد.

علاوه بر سیم کارت، حافظه داخلی گوشی هوشمند، حافظه رم و اکانت گوگل از جمله بخش های ذخیره سازی فهرست مخاطبان می باشد که هر کدام از معایب و مزایای بخصوصی برخوردار بوده و کاربران می توانند بسته به نیاز خود یکی از آنها را انتخاب کنند.

به طور کلی کارشناسان معتقدند یکی از مهم ترین دلایل سوختن سیم کارت ها، رعایت نکردن مسائل ایمنی می باشد که باعث آسیب رساندن به سیم کارت ها و کاهش عمر مفید آنها می گردد. به همین خاطر توصیه می شود با دقت در نگهداری، عمر مفید سیم کارت خود را افزایش دهید؛ تا دچار دردسرهای مربوط به تعویض سیم کارت نشوید.

 

نحوه دریافت قبض پایان دوره و میان دوره در اپراتور همراه اول

تاریخ ارسال : 1402/09/11

سیم کارت دائمی همراه اول

اپراتور همراه اول به عنوان اولین اپراتور رایج کشور و همانطور که همه ما میدانیم اولین اپراتوری که سیم کارت های داِمی را در بازار سیم کارت عرضه کرده است اپراتور همراه اول است.لازم است برای برخی از دوستانی که اطلاعات کافی در مورد شرایط سیم کارت دائمی ندارند در ادامه این مطلب توضیح کوتاهی خواهیم داد.همانطور که در اول این متن گفتیم همراه اول اولین اپراتوری بوده که سیم کارت های دائمی را در بازار سیم کارت عرضه کرده و اولین اپراتور کشور بوده است و بعد ها سیم کارت های اعتباری را در بازار سیم کارت  کشور رایج کرده که برای استفاده از سیم کارت های اعتباری برای برقرار کردن تماس ارسال پیامک باید شارژ تهیه کنید ممکن است این کار را هرروز انجام دهید ولی با داشتن سیم کارت های دائمی همراه اول شما هرچقدر که بخواهید میتوانید تماس بگیرید و یا پیامک ارسال کنید و به صورت ماهانه برای شما قبض پرداخت هزینه بیاید.ه همین خاطر در این مطلب نحوه دریافت قبض میان دوره و پایان دوره همراه اول را بررسی می کنیم:

 

نحوه دریافت قبض پایان دوره و میان دوره همراه اول

به طور کلی در پایان هر ماه قبض پایان دوره مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول برای آنها پیامک می گردد. حال اگر بنا به هر دلیلی آن را دریافت نکردید؛ می توانید با استفاده از روش های ذیل نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.

 

1.     دریافت صورت حساب از طریق شماره گیری کد دستوری

شماره گیری کد دستوری # 2* 1 * ( ستاره 1 ستاره 2 مربع ) یکی از راحت ترین روش های اجرای درخواست قبض پایان دوره مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول می باشد. البته مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول با شماره گیری همین کد دستوری می توانند قبض میان دوره یا قبض بروز خود را  که به صورت لحظه ای محاسبه می گردد؛ مشاهده نمایند.

 

2.     دریافت صورت حساب از طریق سوپر اپلیکیشن همراه من

مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول می توانند اطلاعات قبض پایان دوره و میان دوره خود را از طریق سوپر اپلیکیشن همراه من دریافت کنند که در این برنامه امکان پرداخت صورت حساب، بعد از مشاهده اطلاعات قبض وجود دارد. شایان ذکر است؛ در صورت پرداخت قبض از طریق سوپر اپلیکیشن همراه من، مشترک از امتیازات ویژه ای برخوردار می شود.

 

3.     دریافت صورت حساب از طریق وب سایت همراه اول

در صورتی که مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول تمایل داشته باشند تا صورت حساب خود را از طریق وب سایت همراه اول دریافت کنند؛ باید به آدرس www.mci.ir/billing مراجعه کرده و با وارد نمودن شماره موبایل خود، صورت حساب و ریز مکالمات خود را دریافت کنند.

 

4.     دریافت صورت حساب از طریق پیامک:

مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول می توانند تنها با ارسال یک پیامک به سرشماره 990009 خدمات مختلفی که در ادامه به آن اشاره می کنیم؛ را دریافت کنند:

قبض پایان دوره : G یا g

قبض میان دوره:  M یا   m

خلاصه قبض:  S یا   s

جزئیات کارمزد خدمات: C یا c 

جزئیات خدمات مبتنی بر محتوا:  Kیا   k

جزئیات خدمات دولت الکترونیک: D یا  d

ایمیل قبض پایان دوره:EG  یا   eg

ایمیل قبض میان دوره:  EM یا   em

 

5.     دریافت صورتحساب از طریق سامانه 9990:

برای دریافت صورت حساب، مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول باید با شماره 9990 تماس بگیرید؛ سپس بر اساس راهنمایی های تلفن گویا صورتحساب خود را دریافت کنند و در صورت تمایل پرداخت کنند.

 

جزئیات صورت حساب قبض موبایل مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول

به طور کلی صورت حساب پایان دوره مشترکین سیم کارت دائمی اپراتور همراه اول شامل خدمات و سرویس هایی می شود که مشترک در یک بازه زمانی مشخص که معمولا یک دوره یک ماهه است؛ از آنها استفاده کرده باشد. نحوه محاسبه صورت حساب های دوره ای مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول به شرح ذیل می باشد:

 

·        آبونمان:

آبونمان همان هزینه اشتراک است که باید به صورت ماهانه پرداخت می شود؛ این عدد که از زمان دایری تلفن همراه برای مشترک در نظر گرفته می شود؛ حتی در صورت عدم استفاده از سیم کارت هم باید پرداخت گردد. در حال حاضر هزینه آبونمان مبلغ 6،300 ریال معادل ششصد و سی تومان می باشد که باید پرداخت گردد.

 

·        مکالمه:

یکی از مهمترین خدماتی که از سوی اپراتور همراه اول در طول این سالها برای مشترکین در نظر گرفته شده، طرح یکسان سازی تعرفه مکالمه در سیم کارت های دائمی همراه اول می باشد که بر اساس آن تعرفه مکالمه آزاد برای کلیه تماس های داخل و خارج از شبکه همراه اول یکسان می باشد. در حال حاضر کلیه مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول به ازاء هر دقیقه مکالمه درون شبکه ای یا مکالمه با تلفن ثابت و سایر اپراتورها رقمی معادل 599 ریال پرداخت می کنند.

 

·        تماس خارجه:

در صورتی که مشترک سیم کارت دائمی همراه اول با تلفن ثابت یا همراه کشور دیگر تماس برقرار کند؛ باید هزینه ای بیشتر از مبلغ مکالمات داخلی بپردازد که تعرفه مکالمات کشورها با هم فرق می کند. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه این نوع تماس ها به آدرس www. Mci.ir/web/guest/international-roaming مراجعه فرمایید.

 

·        پیام کوتاه:

در اپراتور همراه اول به ازاء هر پیامک فارسی 89 ریال و هر پیامک انگلیسی 222 ریال هزینه به حساب مشترکین سیم کارت دائمی منظور می گردد.

 

·        اینترنت:

هزینه مصرف اینترنت با تعرفه عادی برای مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول به ازاء هر کیلو بایت تبادل اطلاعات 0.4 ریال می باشد که این مبلغ در سایت های منتخب داخلی معادل 0.2 ریال در نظر گرفته شده است. در صورتی که مشترک اقدام به خرید بسته های کوتاه مدت و بلند مدت نموده باشد؛ هزینه آنها در صورت حساب پایان دوره مشترک دائمی منظور می گردد.

 

·        سرویس ارزش افزوده:

هزینه محتواهای ارسالی سرویس هایی که بنا به درخواست مشترک فعال شده باشند؛ باید از سوی کاربر پرداخت گردد؛ که هزینه آن بسته به نوع سرویس متفاوت می باشد.

 

·        سایر هزینه های قبض موبایل:

در این بخش هزینه های دیگر مشترک بیان می شود؛ مثلا در صورتی که مشترک از سرویس رومینگ بین الملل، برقراری پیام صوتی، دایری مجدد و ...  استفاده کرده باشد؛ هزینه آن در این فیلد اعلام می گردد.

 

·        جمع صورت حساب:

در این بخش جمع هزینه های موارد ذکر شده در بالا قرار می گیرد.

 

·        تخفیفات قبض:

در صورت استفاده مشترک از بسته های یا طرح های تشویقی، تخفیفات در این بخش آورده می شود.

 

·        مالیات:

در این بخش 9 درصد مبلغ جمع صورتحساب به عنوان مالیات و عوارض در نظر گرفته می شود که 6% مالیات و 3% عوارض می باشد.  

 

·        درآمد عمومی دولت:

بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی از ابتدای سال 1394، به ازاء هر پارت پیامک 10 ریال اضافه در نظر گرفته می شود که این عدد به عنوان درآمد عمومی دولت محاسبه می شود. این مبلغ به هیچ وجه جزء درآمد اپراتورها نیست؛ ولی با این حال در قبض مشترکین اعمال می گردد.

 

·        مجموع قبض همراه اول:

در نهایت قبض هر مشترک سیم کارت دائمی همراه اول از مجموع موارد ذیل محاسبه می گردد:

جمع صورت حساب + مالیات و عوارض + درآمد عمومی دولت – تخفیفات

 

·        بستانکاری:

در این بخش مبالغی که مشترک در دوره های پیشین به دلیل انجام اصلاحات، پرداخت مجدد صورت حساب، پرداخت اشتباه صورت حساب یک مشترک توسط سایر مشترکین، اضافه یا کسر پرداختی داشته است؛ بیان می شود.

 

·        بدهکاری پیشین:

بدهی دوره های قبل صورت حساب مشترک که وصولی مبلغ صورت حساب در سیستم ثبت نشده باشد؛ در این بخش اعلام می گردد.

 

·        کسر مبلغ هزار ریال:

این بخش تنها جهت رند شدن سه رقم آخر مبلغ پرداخت از مجموع اقلام قابل پرداخت کسر می گردد.

 

·        مبلغ قابل پرداخت:

مبلغی که بر اساس بدهی، بستانکاری پیشین و کارکرد دوره جاری بایستی توسط مشترک پرداخت گردد؛ در این فیلد اعلام می گردد.

 


صفحه 26 از 61